Pharmovital logo

SPIRULARIN

Spiralin er et ekstrakt fra mikroalgen, spirulina platensis. Det har været anvendt i århundreder i traditionel medicin på grund af dets antibakterielle, antivirale og svampedræbende egenskaber. Spiralin findes i alle Spirularin produkter og er sikkert i brug uden kendte bivirkninger. Derfor er det et effektivt og skånsomt alternativ til traditionelle behandlinger af forskellige hudlidelser.

Spirularin virker, øger cellernes regenerering og kan anvendes helt smertefrit.

Behandl din hud med Spirularin

Spirularin er det perfekte valg for alle, der ønsker at behandle deres hud med naturlige og effektive ingredienser. Med dette ekstrakt – kendt for sine antivirale og antibakterielle egenskaber – samt andre plejende ingredienser beskyttes huden mod en lang række vira, bakterier og svampe.

Spirularin fås i flere former, som kan påføres lokalt på læberne eller andre steder på kroppen. For eksempel indeholder Spirularin HS creme til læberne en solfilterbeskyttelse med SPF 15, der træder i kraft 20 minutter efter påføring, hvilket gør det til et ideelt valg for dem, der får herpesudbrud ved soleksponering. Kombineret med sine nærende egenskaber er Spirularin ideel til at beskytte og pleje den sarte læbehud.

Spirularin VS creme er udviklet specielt til behandling af vorter og giver beskyttelse og behandling i ét. Uanset hvad dine specifikke hudbehov er, giver Spirularin en naturlig beskyttelse med varige resultater. Dets antivirale og antibakterielle egenskaber gør det til et effektivt valg til behandling af for eksempel vorter og vandvorter. Med Spirularin kan du stole på, at din hud får den behandling, den har brug for.

Spirularin NS creme er udviklet specielt til neglesvamp. I samarbejde med en fodterapeut er Spirularin NS et effektivt og skånsomt middel til bekæmpelse af svamp og fås også som spray.

Vi har alle de former for Spirularin du behøver

Spirularin er en serie af produkter, der bruges til behandling af hudinfektioner, herunder vorter, herpes og svampeinfektioner. Det aktive stof, Spiralin, er det samme i alle produkter, og hvert produkt er tilpasset et specifikt behov ved din hud.

Husk den generelle pleje af huden

Det er ofte nødvendigt at starte en behandling over for lokaliserede, specifikke hudlidelser, men man skal ikke glemme at huden også har brug for en generel pleje. Her er produkterne Spirularin Gel og Spirularin Mousse (med 10% urea) særligt relevante.

Vi bestræber os efter at yde god kundeservice

Hos Pharmovital forstår vi vigtigheden af god kundeservice. Vi stræber efter at yde et højt serviceniveau til alle vores kunder og sikre, at de har en positiv oplevelse med os. Vores team har stor viden og erfaring med at yde effektiv support og rådgivning, når der er behov for det.

Vi er forpligtet til at tilbyde venlig og pålidelig hjælp, der gør det nemt for kunderne at få mest muligt ud af deres køb. Derudover arbejder vores personale hårdt på at være tilgængelige og imødekommende, så alle kan få en mere bekvem indkøbsoplevelse. Med Pharmovital’s gode kundeservice kan du stole på, at dine behov vil blive opfyldt hurtigt og effektivt.

Uanset om du har brug for hjælp til at udvælge det rigtige produkt eller hjælp til returnering, så kan vi hos Pharmovital hjælpe dig. Vi prioriterer altid god kundeservice og sørger for, at vores kunder kommer afsted med en samlet positiv oplevelse. Hvis du er på udkig efter gode kvalitetsprodukter og exceptionel service, skal du ikke lede længere end til Pharmovital. Vores team er her for at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dine behov. Vi ser frem til at betjene dig, og vi håber, at vores produkter kommer til at hjælpe dig præcis ligesom de har hjulpet så mange andre.