Pharmovital logo

AMINOJERN

Jernmangel er en udbredt mangeltilstand som bl.a. nedsætter kroppens fysiske formåen. Uanset hvem du er eller hvordan du lever og spiser, kan du have jernmangel. Der er mange gode grunde til at vælge aminoJern, i særdeleshed, at vores jerntilskud optages 2-4 gange bedre end traditionelle jerntilskud. Det er den bedre optagelse af amino jern, der gør jerntilskuddet så skånsomt. Køb derfor dit Amino jern her hos os, så du kan få alt det jern du behøver, for at have den rette mængde i kroppen.

Undgå jernmangel med aminoJern

Jernmangel er en af de mest almindelige næringsstofmangler på verdensplan. Den opstår, når kroppen ikke har nok jern til blandt andet at producere hæmoglobin, som er med til at transportere ilt i hele kroppen. Symptomerne omfatter for eksempel træthed, bleg hud og hjertebanken. For at behandle jernmangel kan aminoJern bruges som et effektivt, skånsomt og videnskabeligt dokumenteret supplement.

aminoJern består af det patenterede jernchelat, Ferrochel(tm), der optages godt, sikkert og skånsomt til kroppen. aminoJern Forte med 50 mg jern indeholder den dobbelte jerndosis og er særligt velegnet til personer med alvorlig og langvarig jernmangel. Et godt optageligt jerntilskud hjælper kroppen med hurtigt at genvinde jernbalancen ved at genopbygge de røde blodlegemer. aminoJern øger energiniveauet for dem, der lider af jernmangel idet jern bidrager til at mindske træthed.

aminoJern kan også anvendes af vegetarer og veganere

Desuden er aminoJern velegnet til vegetarer og veganere, da det ikke indeholder animalske produkter. Der er ikke tilsat kunstige sødemidler eller smagsstoffer og er fri for gluten, mejeriprodukter, soja og nøddeallergener. aminoJern er sikkert at bruge på lang sigt uden kendte bivirkninger. Når det tages regelmæssigt som anbefalet af din sundhedsperson, kan det opretholde sunde jernniveauer i kroppen for at forbedre energi og generelt velbefindende. Ved at levere en veldokumenteret kilde til letoptageligt jern, der kan bruges sammen med traditionelle behandlinger, tilbyder aminoJern en effektiv løsning til at behandle jernmangelsymptomer.

Køb aminoJern lige her

Vi forhandler derfor både aminoJern Forte med 100 stk tabletter, aminoJern 25 mg med 90 stk tabletter og med 30 tabletter. Det er utrolig effektivt, hvis du er gravid, da det kan være med til at sørge for, at du og dit barn få den nødvendige mængde af jern, som der er behov for, når du er gravid. Anvend aminoJern hvis du er gravid, så du og dit barn få den nødvendige mængde af jern, for at forblive sunde og raske igennem hele graviditeten. Amino Jern gravid har en fantastisk effekt, så det er bare med at købe tabletter med det samme du finder ud af, at du er gravid.

Hurtig og effektiv kundeservice

Her hos Pharmovital er vi stolte af vores fremragende kundeservice, der er fokuseret på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse. Vi tror på at gå ud over det sædvanlige for at sikre, at vores kunder får det, de har brug for, og at de er tilfredse med deres køb. Vores team af venlige og kyndige medarbejdere står til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål eller give råd, så vi sikrer, at din indkøbsoplevelse er enkel og problemfri. Vi bestræber os også på at yde en hurtig service og sende ordrerne ud så hurtigt som muligt, så du kan få dem, når du har mest brug for dem. Med Pharmovital’s gode kundeservice kan du være sikker på, at der bliver taget hånd om dine behov.

Vi tilbyder hurtig og billig levering af dine produkter, så du kan modtage dem så hurtigt som muligt. Vores erfarne personale er altid glade for at hjælpe og besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have vedrørende din bestilling. Desuden garanterer vi kvaliteten og sikkerheden af alle vores produkter ved at gennemføre strenge test, før de når frem til vores kunder. Hos os kan du være sikker på at vide, at de varer, du køber hos os, er sikre og pålidelige.