Pharmovital logo

OCEAN KISS

Plejer, beskytter og forskønner dine læber helt kemifrit og naturligt. Den nye og banebrydende læbepleje indeholder ekstrakt fra mikroalgen Spirulina Platensis, som virker anti-bakterielt og anti-viralt. Ekstraktet, som hedder Spiralin®, er testet i Tyskland og viser en overlegen effekt mod bakterier og virus. Ocean Kiss indeholder nærende ekstrakter og olier fra blandt andet fennikel, jojoba og sheabutter og virker derfor ikke udtørrende på huden.

Ocean Kiss – beskyttende læbepleje

Hos Pharmovital tilbyder vi kosttilskud og andet indenfor sundhed i høj kvalitet. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af produkter fra Ocean Kiss, og mangler du derfor den perfekte, beskyttende læbepomade med farve? Så er du kommet til det helt rette sted. Der er ikke noget værre end tørre og sprukne læber – det er ikke rart at have eller se på, og derfor kan du med fordel pleje dine læber med læbepleje i høj kvalitet.

Den flotte røde farve, som læberne har naturligt, skyldes, at huden på læberne er meget tyndere end på resten af kroppen, og blodkarrene derfor synes tydeligere. Men denne tynde hud er du også nødt til at passe på, særligt hvis du ofte oplever at få tørre læber. Læberne er nemlig særligt udsatte – dels mangler huden her sin naturlige beskyttelse i form af pigment, og så mangler den sved- og talgkirtler og får derfor ikke det beskyttende lag fra de fedtstoffer, kirtlerne blandt andet producerer. Heldigvis findes der produkter, der kan hjælpe.

Ocean Kiss er en læbepomade med farve, som plejer, beskytter og forskønner dine læber helt kemifrit og naturligt. Den nye og banebrydende læbe pleje indeholder ekstrakt fra mikroalgen Spirulina Platensis, som virker anti-bakterielt og anti-viralt. Ekstraktet, som hedder Spiralin®, er testet i Tyskland og viser en overlegen effekt mod bakterier og virus. Ocean Kiss indeholder nærende ekstrakter og olier fra blandt andet fennikel, jojoba og sheabutter og virker derfor ikke udtørrende på huden. Der er altså mange gode grunde til at prøve denne fantastiske læbepomade, som med garanti vil få dine læber til at føles fugtige.

 

Erfaring med sundhed

Pharmovital har i mere end 20 år beskæftiget sig med udvikling salg og produktion af kosttilskud. Alle vores produkter har det til fælles, at de er baseret på høj kvalitet, og sælges overvejende på apoteket, i Matas og i Helsekostbutikker. Pharmovital har sponsoreret flere kliniske undersøgelser, samt undersøgt optagelse og skånsomhed af aminoJern Ferrochel til gravide på et dansk sygehus. Vi samarbejder løbende med danske specialister for at sikre relevansen og kvaliteten af vores produkter.

 

Stort udvalg af Ocean Kiss repair læbepomade

Hos Pharmovital er der garanti for, at du finder lige præcis det Ocean Kiss produkt, som du står og mangler. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for enhver smag blandt det store udvalg, som byder på både Ocean Kiss Nude, Dark Red, Classic Red og meget mere. Det er altså næsten ligegyldigt, hvilken farve du ønsker en god læbepomade til tørre læber, så kan du finde den her. Uanset om du er til det naturlige look, eller om du er vild med, at dine læber har noget farve, så er Ocean Kiss den perfekte løsning til lækre læber. Med en Ocean Kiss læbepomade giver du dine læber de bedste forudsætninger for at se godt ud og føles behagelige. Du kan både bruge Ocean Kiss til hverdag og som en del af din festlige makeup rutine. Forkæl dig selv eller en, du holder af med denne flotte og effektive læbepomade.

 

Effektiv levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde produkter til sundhed og helse har vi hos Pharmovital også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt, samt hvortil vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler for betaling, fortrydelsesret, returnering og persondatapolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.